“Aplicant la perspectiva LGTBI+ als grups” | Xerrada gratuïta - Fil a l'agulla

“Aplicant la perspectiva LGTBI+ als grups” | Xerrada gratuïta

El 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, de 18 a 19.30 h, oferirem la xerrada gratuïta “Aplicant la perspectiva LGTBI+ als grups” a càrrec de Berta Vallvé i Març Llinàs. Aquesta activitat en línia, gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar, està emmarcada dins del Curs de facilitació triennal que coorganitzem amb l’Escola de Treball de Processos. Cal fer inscripció prèvia.

Per què és important tenir una perspectiva LGBTI+ a l’hora de facilitar un grup? Aplicar aquesta perspectiva ens ajudarà a entendre les opressions, estereotips i discriminacions que reben les diferents identitats LGBTI+ per tal de gestionar adequadament la complexitat de relacions que operen en un grup. Aquesta perspectiva ens farà conscients que totes tenim un paper en aquesta estructura i ens permetrà repensar de quina manera volem participar-hi. La sessió consistirà en una anàlisi sobre la construcció de les identitats, posant el focus al col·lectiu LGBTI+ des d’una mirada feminista.

  • Berta Vallvé: Activista bisexual, artista i formadora.Graduada en estudis tèxtils i formada en educació en el lleure, s’ha centrat a dur a terme projectes artístics comunitaris formant part del col·lectiu MateixesMancances. Actualment acompanya processos creatius d’infants a l’Espai C de l’Institut-Escola Arts i imparteix formacions amb visió de gènere i LGBT a instituts, entitats i al Màster Oficial de Recerca en Educació (UAB).
  • Març Llinàs: Activista trans, guionista i humorista. Ha cursat el Màster en Gènere i Comunicació i expressa les seves inquietuds al voltant del feminisme a través de formacions, monòlegs i l’audiovisual. Creador del podcast ‘Mòbil, Cartera, Claus’ a Radio Primavera Sound, ha col·laborat amb Moderna de Pueblo i ha estat consultor de gènere a la sèrie ‘Oh My Goig’ de betevé.

INSCRIPCIONS