Xerrada gratuïta sobre facilitació i comunicació no violenta (CNV)

27 de gener de 2021

Dimarts 23 de febrer a les 18 h, oferirem una xerrada gratuïta sobre facilitació i comunicació no violenta (CNV) sota el títol “Explorar i transformar la culpa i la vergonya”. La xerrada anirà a càrrec de Helen M. Adamson, formadora certificada en CNV. Aquesta activitat en línia, gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar, està emmarcada dins del Curs de facilitació triennal que coorganitzem amb l’Escola de Treball de Processos. Cal fer inscripció prèvia.

La xerrada està enfocada a conèixer la CNV de manera més profunda a través del treball interior. Introduirà una aplicació d’aquesta disciplina que considera molt rellevant per a persones que faciliten grups, tot i que també pot ser útil per a qualsevol persona: com la CNV pot ajudar una facilitadora a potenciar l’empatia cap a una mateixa en el cas que apareguin veus crítiques després d’una facilitació. Es convidarà les persones participants a posar-la en pràctica durant la sessió, treballant amb una situació concreta seva en la qual s’hagin autorecriminat per alguna cosa que han dit o fet en una facilitació (o en qualsevol altre àmbit).

  • Dia: dimarts 23 de febrer
  • Hora: de 18 a 20 h
  • Modalitat: en línia
  • Places limitades. És necessària inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

Sobre Helen M. Adamson:
Soc formadora certificada en Comunicació no violenta. Estic molt il·lusionada amb l’oportunitat d’oferir aquesta sessió dins el marc del curs de Facilitació de grups de Fil a l’Agulla i l’Institut de Treball de Processos i Democràcia Profunda. Espero que serveixi de petita mostra de la CNV. Sobretot, m’encantaria que el procés que guiaré a la sessió contribueixi als i les participants professionalment i personalment, i fins i tot a les persones amb qui treballen i conviuen.

 


Comparteix 
etiquetes