Presentem l'Aula virtual de Fil a l'agulla!

Forma't amb Fil a l'agulla al teu ritme: quan vulguis i des d'on vulguis!
29 de juliol de 2024

Fa uns dies compartíem amb vosaltres una notícia que ens feia especial il·lusió: hem estrenat nova web i nova imatge corporativa!

Si hi heu fet una passejada i heu tafanejat l’oferta formativa, segurament us haureu topat amb aquest nou curs “Lideratges a les organitzacions” amb un concepte prou cridaner com “Aula virtual”. 

Sí, Fil a l’agulla ens estrenem com a formadores amb aquest nou format on no es requereix la presencialitat i on pots anar fent el curs al ritme que necessites.

I aquesta novetat, per què? 

Des de l’inici de la cooperativa que l’impuls de formar i donar a conèixer la nostra metodologia, la facilitació, està en el nostre ADN. I la presencialitat sempre ha sigut marca de la casa perquè ens permet aprendre des de la vivència i la creació de vincles entre totes les estudiants.

Però d’ençà dels temps del confinament que vam començar a oferir formacions online, condicionades per les limitacions que aquell període ens van portar, vam veure que el format online tenia també les seves coses positives, i el vam començar a incorporar en algunes formacions més curtes, perquè ens permetien arribar a altres territoris i també descentralitzar-nos una miqueta.

En paral·lel també ha passat que Fil a l’agulla ha guanyat molta expertesa acompanyant organitzacions en moments de repte i de canvi, amb l’objectiu de millorar el benestar de les persones que en formen part i ajudar-les a assolir els objectius organitzacionals de manera sostenible. Tot això sense deixar de banda la responsabilitat de les organitzacions i de les persones cap al bé comú.

I aquest coneixement i aquest canvi de cultura que hem portat a les organitzacions el volem compartir perquè arribi a molts racons i sigui una petita llavor que faciliti processos de canvi en els vostres entorns laborals.

Aquest és el motiu pel qual us oferim aquesta formació en un format asíncron que facilita un procés d’aprenentatge al ritme que a cadascuna li vagi bé, flexibilitzant l’horari i la dedicació.

Amb l’impuls de la subvenció de la subvenció Singulars 2023-24, avui us presentem el primer curs de l’Aula virtual que porta per títol: “Lideratges a les organitzacions”, dintre d’una formació més àmplia que es diu “Facilitació a les organitzacions”.



El seguiran els següents cursos:

  • Gestió de conflictes
  • Diversitat i ambients inclusius
  • Comunicació i feedback
  • Gestió de l’estrès


Amb molta il·lusió i una mica de nervis, benvingudes a la nova Aula virtual de Fil a l’agulla!



Promou: 

ç

Finança:


Comparteix