Espai per a joves i adolescents a Rubí

Acabem el projecte amb l'Ajuntament de Rubí amb molta satisfacció
19 de juliol de 2024

L'Espai per a Joves i Adolescents de 12-13 anys de Rubí ha arribat al seu final, deixant una empremta significativa en tots i totes les seves participants. Aquest espai de suport ha estat facilitat per l'equip d'Educació de Fil a l'Agulla i ha estat un lloc on ens hem pogut conèixer més enllà de les etiquetes, fora de l'escola i l'institut, on hem teixit complicitats, conegut noves persones, i après les unes de les altres.


Durant el casal, hem donat eines per conèixer-nos millor a nosaltres mateixes i per fer front a la discriminació i la desigualtat. Aquest procés d'aprenentatge i creixement personal ha estat guiat per l'equip de Fil i també de la mà de la tècnica de l'ajuntament Raquel Basurto, amb qui hem tingut l'oportunitat de treballar molt a gust i sintonia.  




Les facilitadores han creat un ambient de confiança i respecte, on cada jove ha pogut expressar-se lliurement i desenvolupar-se de manera integral. Gràcies a la seva dedicació i experiència, el casal ha estat un èxit, oferint un espai segur i enriquidor per a totes les persones participants.


Aquest tipus d'iniciatives són essencials per fomentar la cohesió social i l'empoderament de joves i adolescents per desenvolupar habilitats socials i emocionals fonamentals per al seu futur. 

Gràcies, Ajuntament de Rubí i Raquel per la vostra confiança i impuls! 





Comparteix 
etiquetes