Som cooperativa - Fil a l'agulla

Som cooperativa

Transformem transformant-nos

Fil a l’agulla som una cooperativa que acompanya a persones i grups en processos de presa de consciència amb vocació de transformar i incidir allà on treballem: al món educatiu, les organitzacions, els grups, les comunitats, les persones, les relacions i nosaltres mateixes.

Treballem per la transformació personal i social. Donem suport a la diversitat i la llibertat en un sentit profund, de manera que cadascú pugui ser més qui és.

Apoderem per impactar en el món i afavorir el canvi social.

El projecte neix el 2009 a partir de l’esforç i la iniciativa de cinc sòcies. Teníem el somni de fer compatible la vocació i la militància amb la professionalització a través d’un projecte transformador per a nosaltres i per a la societat. Hem trobat en el cooperativisme un model d’empresa que ens permet satisfer les necessitats personals i professionals, d’autonomia i llibertat, i al mateix temps seguir compromeses amb el canvi social.

 

Les fotografies de l’equip van ser fetes per Inòpia.

Valors

A Fil a l’agulla ens organitzem segons els principis cooperatius d’ajuda mútua, responsabilitat ecosocial, democràcia interna, equitat, solidaritat, transparència i vocació social. Som una empresa de propietat conjunta, sense ànim de lucre i gestionada democràticament i practiquem l’economia solidària. Per això formem part de la Xarxa d’Economia Solidària des del 2009.

Aquest és el nostre glossari particular de valors que ens inspiren:

Democràcia profunda: Donem la benvinguda i facilitem la interacció i diàleg entre la diversitat d’experiències, formes d’expressió, opinions i perspectives.

Walk the talkCamina tal com prediques. Transformem de dins cap a fora transformant-nos de fora cap a dins.

Innovació, passió i creativitat: Som pioneres en la manera de veure, entendre i intervenir en la realitat social.

Permeabilitat: Sabem qui som i ens relacionem en diàleg constant amb l’entorn.

Cooperativisme: Ens identifiquem amb els valors i l’ètica de l’economia social i solidària.

Participem en