2022-23 Càpsula de Feminisme i no-lideratge per a homes (2a ed) - Fil a l'agulla

Càpsula de Feminisme i no-lideratge per a homes cisgènere

Aprenent a ocupar l'espai just i a posar-se al servei

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Objectiu: Aquest és un curs dirigit a homes cisgènere que vulguin transformar el seu lideratge fins al punt que obrin la porta a deixar-lo anar i a donar suport perquè la resta de persones que no són homes-blancs cisgènere el puguin entomar. Creiem que aquest és el pas que de forma inevitable ha de fer el món per poder sobreviure.

Estructura: Una sessió de 3 hores | Calendari: Divendres 12 de maig | Horari: de 17 a 20 h | Lloc: Local Fil a l’agulla. Carrer de Sants 10. Espai amb accessibilitat | Idioma: Català | Preu: 50 €

És necessari fer la inscripció per poder matricular-se i efectuar el pagament. Podeu llegir en aquest enllaç la normativa de matrícula. Les places són limitades i van per ordre d’inscripció. 

Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org

Presentació

Tens dubtes de com la teva manera d’ocupar l’espai és o no masclista? T’agradaria fer-ho d’una altra manera i no saps com? Estàs confús de com el fet que siguis un home afecta el teu voltant? T’agradaria tenir més claredat de quin pes té el lideratge masculí en els problemes del món d’avui? Tens ganes de reflexionar sobre el paper del lideratge dels homes i com concretament el teu està afectant el procés de transició que el món ha de fer?
Aquesta càpsula t’ajudarà a tenir més pistes sobre la transformació que el teu lideratge necessita i et donarà suport a saber com enfortir altres lideratges. Et volem donar suport a aprendre a fer un bon ús dels teus privilegis derivats del gènere, ajudant-te a fer-los servir al servei del bé comú i de l’empoderament de les persones i comunitats. Creiem que aquest és el pas que de forma inevitable ha de fer el món per poder sobreviure.

Aquest és un curs dirigit a homes cisgènere que vulguin transformar el seu lideratge fins al punt que obrin la porta a deixar-lo anar i a donar suport perquè la resta de persones que no són homes-blancs cisgènere el puguin entomar. Creiem que aquest és el pas que de forma inevitable ha de fer el món per poder sobreviure.

 

Formadora

Anna Galí: Estudiant de Treball de Processos des del 2016, quan m’adono que la meva vida ocorre molt sovint en grups i comunitats, ja sigui laboralment, vivint en comunitat, en els espais activistes o en l’àmbit social, i necessito entendre’n millor les dinàmiques per intervenir-hi conscientment. Vull acompanyar a grups perquè puguin fer el que fan atenent a tots els nivells i a les persones que en són part, i m’interessen especialment les dinàmiques de rang i presa de responsabilitat com a camí per transformar les relacions, els grups i el món. Actualment col·laboro en alguns projectes de Fil a l’Agulla com a formadora, facilitadora i terapeuta.
Anna Boix: Sóc dona i sóc rural, i això ha organitzat la meva vida. Actualment treballo com a formadora, terapeuta i facilitadora de grups a Fil a l’Agulla. Sóc Llicenciada en Biologia, postgraduada en Cultura de Pau i estic acabant el diploma en Treball de Processos. M’apassiona fer-me més i més conscient de la xarxa que som, i de la importància d’estar alhora connectada amb l’univers intern i el món extern per construir relacions que fructifiquin.

Calendari

Divendres 12 de maig de 17 a 20 h

Preu

El preu de la càpsula formativa és de 50 €.

Podeu consultar aquí la NORMATIVA DEL CURS.