2022-23 Curs monogràfic: Com aplicar el procés de grup a diferents contextos? - Fil a l'agulla

Com aplicar el procés de grup a diferents contextos?

La pràctica de la facilitació en el procés de grup

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Objectiu: Donar pautes i marc de com aplicar el procés de grup en la pràctica de la facilitació amb persones que no coneixen el treball de processos, que no necessàriament han fet treball personal o que no tenen disposició a anar a les profunditats dels conflictes.

Estructura: Una sessió de 3 hores

Horaris: Dilluns de 17 a 20 h | Calendari: 21 de novembre de 2022 | Modalitat: Presencial al Local de Fil a l’agulla (carrer de Sants, 10. Barcelona). Espai amb accessibilitat |Idioma: català |Preu especial: 15 € (preu especial adreçat a persones que hagin cursat alguna formació sobre facilitació amb Fil a l’agulla) | Inscripcions: Fins al 21 de novembre.

Podeu llegir en aquest enllaç la normativa del curs. Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org

Descripció

El proper 21 de novembre, oferim una sessió monogràfica orientada a la pràctica de la facilitació en procés de grup, en diferents contextos.

Si has entrat en contacte amb la metodologia de la facilitació, i vols posar-la en pràctica per acompanyar i dinamitzar processos grupals —en organitzacions, espais comunitaris, escoles— en aquest monogràfic donarem pautes i marc teòric de com aplicar el procés de grup en la pràctica de la facilitació amb persones que no coneixen el treball de processos, que no necessàriament han fet treball personal o que no tenen disposició a anar a les profunditats dels conflictes.

Volem resoldre dubtes que s’hagin generat des de l’experiència i en la pràctica de la facilitació i oferir exemples de com fer servir l’eina del procés de grup com una mirada útil a l’hora d’intervenir en diferents contextos.

Formadora

Neus Andreu Monsech: Llicenciada en dret i Diplomada en Treball de Processos és facilitadora, formadora, consultora organitzacional i una líder apassionada i inspiradora. La seva passió és treballar al límit dels sistemes, donant suport a organitzacions, comunitats i grups en temps de canvi o crisi. Està profundament inspirada pel treball de processos, l’ecofeminisme i els enfocaments restauratius en la gestió del conflicte. Durant els últims 20 anys, el seu treball s’ha centrat en la cooperació internacional, la defensa dels drets humans, el trauma col·lectiu, la violència de gènere, l’educació, la gestió de conflictes i, més recentment, en l’emprenedoria, el desenvolupament organitzatiu i la política. És cofundadora i directora de Fil a l’agulla, una organització dedicada a promoure el canvi i la transformació sostenibles a les organitzacions, escoles i comunitats. Fil a l’agulla ha passat de 5 membres originals el 2009 a 19 membres el 2022. A través de Fil a l’agulla ha donat suport a desenes d’organitzacions i administradors públics en els camps de lideratge, resolució de conflictes, discriminació masclista, el treball en equip i la visió.

Calendari

  • Dilluns 21 de novembre de 17 a 20 h

Preu

El preu de la càpsula formativa és de 15 €. Aquest és un preu especial per a persones que ja hagin fet alguna formació sobre facilitació de Fil a l’agulla.

Pots consultar aquí la NORMATIVA DE LA MATRÍCULA

És obligatori fer la inscripció i efectuar el pagament per matricular-se. Les places s’assignaran per ordre d’inscripció.