Simó: “Només tinc ganes de seguir regalant al món tot això que ens esteu regalant”

11 de març de 2024

A Fil a l’agulla, quan ens arriben missatges d’agraïment i motivadors, ens omplim d’orgull. Un dels nostres alumnes del Curs triennal de facilitació de grups, en Simó, ens deia això: “Porto dos dies tenint ‘insides’ molt reveladors, molt connectat a l’aprenentatge. Aquest camí que estem fent és profundament important per mi i no puc estar més agraït. Gràcies, Neus, Anna i Sara. No puc expressar amb paraules l’admiració i l’agraïment que sento per poder aprendre de vosaltres i amb vosaltres. Només tinc ganes de seguir regalant al món tot això que ens esteu regalant. Però ho sento com un regal que va molt més enllà d’una formació: veig que és un camí de vida i és molt inspirador de tenir-vos de referents”.

Què més podem dir nosaltres? Doncs que és meravellós que la nostra tasca i la nostra dedicació tinguin un impacte tan profund en les persones que ens acompanyen en aquest camí. N’estem molt orgulloses de totes i de tots els que ens hi acompanyeu!

Aquest curs triennal consta d’una part teòrica i d’una part pràctica, amb un total de 367,5 hores lectives, repartides entre el gener de 2024 i el març de 2027, en modalitat presencial a la ciutat de Barcelona, i amb tot el material de suport inclòs. Encara queden places, però si hi esteu interessades, recordeu que el límit d’inscripció finalitza el 15 de gener.


Comparteix