Com entomem els reptes que suposen els relleus de lideratge?

Us compartim la sessió on la Mireia Parera entrevista la Neus Andreu, coordinadora de Fil a l’agulla.
10 d’octubre de 2024


Quan parlem de relleus, estem parlant de trànsits, persones que deixen el seu rol i persones que l’entomen. Això potser és el que és més conegut. Una persona marxa, es jubila, se l’acomiada i entra una persona nova a cobrir un buit, amb tots els fantasmes del passat, els bons i els no tan bons. Però en aquesta xerrada hem parlat des d’una nova òptica: quan són les organitzacions que necessiten nous lideratges i com fer aquests trànsits


La xerrada és una entrevista a Neus Andreu, una de les fundadores de Fil a l’agulla, que ha estat des del principi una punta de llança, una persona que amb la seva capacitat de visió estratègica, de mirar més enllà de la caixa, ha portat la cooperativa a créixer i desenvolupar-se. Has estat liderant des de la informalitat i des de ja fa uns 10 anys des de la formalitat, com a directora general. I des d’aquest lloc ha anat canviant les funcions i l’estil de lideratge que es necessitava, a mesura que l’organització i ella mateixa s’ha anat transformant. 


En aquest vídeo, podreu escoltar quins han estat els principals aprenentatges i els reptes d’aquests anys de liderar la cooperativa, així com quins són els senyals per deixar anar el càrrec i que una persona nova, la Vicky, l’entomi. 


La Neus Andreu ens comparteix què està donant suport i quines són les dificultats d’aquest moment de traspàs, així com alguns consells que poden ajudar a persones que es troben en una situació semblant.


 




Promou:


 ​

Finança:


Comparteix