Organitzacions i facilitació - Fil a l'agulla

Organitzacions i facilitació

Les organitzacions són un agent fonamental de canvi i transformació social. Necessiten facilitació per conèixer, viure i optimitzar tot el seu potencial i crear estructures, cultures intel·ligents i humanes.

Facilitació de conflictes i moments de canvi

El conflicte i els canvis són inherents als grups i una mostra de la seva diversitat i evolució. La seva gestió adequada promou que les organitzacions aprofundeixin i connectin amb el seu sentit, amb la seva capacitat creativa i millorin la cohesió dels seus equips.
  Mira’t aquest exemple:

  Acompanyament a equips, organitzacions i col·lectius

  Acompanyem als equips a obrir un diàleg transparent sobre les seves dinàmiques internes i a l’adquisició d’eines que els permetin gestionar les seves relacions de forma més humana i eficient. Equips, organitzacions i col·lectius guanyen en la seva capacitat de gestionar la diversitat i en la gestió de conflictes, convertint-los en font de creativitat i aprenentatge.

  Supervisió d'equips

  Formacions a mida

  Les formacions estan dissenyades tenint en compte les vostres necessitats i recursos i toquen els següents temes: lideratge, poder, gestió de conflictes, gestió emocional, facilitació de grups, diversitat, treball personal. Les nostres formacions inclouen teoria i exercicis vivencials.

  Assessorament i acompanyament a persones que lideren equips

  Acompanyem, supervisem i assessorem tant de forma puntual com continuada amb l’objectiu de donar suport a l’estil de lideratge propi, facilitar eines per gestionar les relacions humanes, els conflictes i el treball en equip i donar suport per fer un ús eficient i just del poder.

  Supervisions, assessoraments o acompanyaments continuats


  Projectes propis

  Promovem projectes on la facilitació possibilita la transformació en diversos àmbits de la societat. Ens inspiren les iniciatives que, a través de la interacció de la diversitat, aporten al món major capacitat de crear benestar i espais per tothom.


  Cursos

  L’adquisició de noves eines és fonamental per crear un món nou i millor