2021-22 Curs de no-lideratge per a homes cisgènere (1a ed) - Fil a l'agulla

Càpsula de no-lideratge per a homes cisgènere - NOU!

Aprenent a ocupar l'espai just i a posar-se al servei

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Objectiu: Aquest és un curs dirigit a homes cisgènere que vulguin transformar el seu lideratge fins al punt que obrin la porta a deixar-lo anar i a donar suport perquè la resta de persones que no són homes-blancs cisgènere el puguin entomar. Creiem que aquest és el pas que de forma inevitable ha de fer el món per poder sobreviure.”

Adreçat a: Homes cisgènere

Estructura: Una sessió de 3 hores

Calendari: Dijous 20 de gener | Horari: de 17 a 20 h | Modalitat: Online. | Idioma: el curs s’impartirà en català | Preu: 50 €

És necessari fer la inscripció per poder matricular-se i efectuar el pagament. Podeu llegir en aquest enllaç la normativa de matrícula. Les places són limitades i van per ordre d’inscripció. 

Si necessites més informació, ens pots escriure a escolafil@filalagulla.org

Presentació

Tens dubtes de com la teva manera d’ocupar l’espai és o no masclista? T’agradaria fer-ho d’una altra manera i no saps com? Estàs confús de com el fet que siguis un home afecta el teu voltant? T’agradaria tenir més claredat de quin pes té el lideratge masculí en els problemes del món d’avui? Tens ganes de reflexionar sobre el paper del lideratge dels homes i com concretament el teu està afectant el procés de transició que el món ha de fer?
Aquesta càpsula t’ajudarà a tenir més pistes sobre la transformació que el teu lideratge necessita i et donarà suport a saber com enfortir altres lideratges. Et volem donar suport a aprendre a fer un bon ús dels teus privilegis derivats del gènere, ajudant-te a fer-los servir al servei del bé comú i de l’empoderament de les persones i comunitats.  Creiem que aquest és el pas que de forma inevitable ha de fer el món per poder sobreviure.

Aquest és un curs dirigit a homes cisgènere que vulguin transformar el seu lideratge fins al punt que obrin la porta a deixar-lo anar i a donar suport perquè la resta de persones que no són homes-blancs cisgènere el puguin entomar. Creiem que aquest és el pas que de forma inevitable ha de fer el món per poder sobreviure.”

 

Formadora

Neus Andreu Monsech: Facilitadora, formadora i consultora organitzacional, llicenciada en dret i Diplomada en Treball de Processos. Tinc més de quinze anys de trajectòria en el camp de la violència masclista tant en la prevenció com en l’atenció a víctimes i el treball amb agressors. Darrerament, m’he especialitzat en la gestió d’agressions masclistes en què ens ha portat a crear des de Fil a l’agulla una metodologia innovadora feminista que inclou la mirada restaurativa i el treball de processos. La meva passió és donar suport a organitzacions, comunitats, grups i persones en moments de canvi o crisi. Em sento en constant procés d’aprenentatge perquè cada situació a la qual contribueixo a facilitar és única i conté saviesa. Em sento profundament privilegiada de poder dedicar-me a allò que m’apassiona.

Calendari

Dijous 20 de gener de 17 a 20 h. Online

Preu

El preu de la càpsula formativa és de 50 €.

Podeu consultar aquí la NORMATIVA DEL CURS.