Formacions

Formar-se amb Fil a l'agulla és sinònim de transformació social, professional i personal. D'aprenentatge des de la vivència, de rigor teòric i construcció de xarxa.
Organitzacions i facilitació

Curs anual sobre facilitació de grups 2017 – 2018

Cinquena edició

6 mòduls de dues sessions - 10 sessions individuals - 5 trobades de grup

PLACES EXHAURIDES

Aquesta formació se centra en el desenvolupament d’habilitats i metahabilitats útils per a la facilitació de grups des de la perspectiva fenomenològica del Treball de Processos (o la Psicologia Orientada a Processos) desenvolupada per l’Arnold Mindell, conjuntament amb els seus col·legues. El principi més important és la democràcia profunda: parteix de la base que el mateix grup té ja la saviesa necessària per trobar el seu propi camí. Només cal tenir l’habilitat d’apreciar i incloure les diferents idees, les actituds i les parts presents. És especialment important percebre i incloure les actituds, idees, sentiments que estan normalment més marginades dins la cultura del grup. El creixement personal serà una part fonamental del procés d’aprenentatge.

Organitzacions i facilitació

Curs d’introducció a la facilitació de grups 2017 – 2018

FORMACIÓ FINALITZADA

Tres mòduls d'11 hores, divendres tarda i dissabtes

Us presentem una nova edició d’aquest curs que té com a objectiu proporcionar una introducció a la facilitació de grups des del Treball de Processos (o psicologia orientada a processos), perspectiva desenvolupada per Arnold Mindell i els seus col·laboradors durant els anys 70.

Organitzacions i facilitació

Càpsules formatives per la gestió col·lectiva 2017

FORMACIÓ FINALITZADA

Tallers - 5 sessions (7h / setmana)

Cinc tallers per introduir-se a la facilitació per a organitzacions.

Cada sessió són 7h en total, pensades per fer-se en una sola jornada. De 10h fins a 14h i de 15h fins a 18h.

Les formadores són l’Anna Espadalé i la Mireia Parera.

Món educatiu

Educadores i mestres empoderades 2018

L'educació ens necessita empoderades!

8 sessions, de 4 hores cadascuna

Un programa pensat per reforçar les capacitats, la motivació i la presa de consciència en persones dedicades al món educatiu. Concretament, aporta eines per afrontar els reptes diaris de la tasca d’educadora o mestra i, també, per millorar el treball en equip. Permet conèixer-se millor a una mateixa, desenvolupar les capacitats de lideratge i enfortir el propi camí de les professionals en el món de l’educació.

Desenvolupament personal

Taller Drag King 2017

Performar la masculinidad

4 días, 3h/sesión

EDICIÓ FINALITZADA

Del 18 al 21 de julio del 2017, Sala Beckett acogerá un taller en profundidad por performar nuestra masculinidad a través del Drag King. Esta formación está dirigida a personas que se identifican como mujeres. Plazas limitadas, máximo 20 participantes.