Formacions

Formar-se amb Fil a l'agulla és sinònim de transformació social, professional i personal. D'aprenentatge des de la vivència, de rigor teòric i construcció de xarxa.
Comunitats

Curs de Teatre de les Oprimides: del desig a l’acció

El teatre de les oprimides ens convida a reflexionar sobre les opressions que ens envolten, des del cos i de manera creativa, per buscar col·lectivament accions que ens facin més lliures. És una eina poderosa per representar i fer visible la realitat, construïda sobre una estructura de desigualtats i violències, i veure què podem fer per canviar-la. En aquest projecte podeu aprendre noves eines per a l’apoderament individual i col·lectiu.

Acompanyament individual i relacions

Monogràfics de creixement personal (estrés, gelosia…)

El que ens passa a cadascú de nosaltres és únic i, al mateix temps, no tant. Per això, poder-ho compartir amb altres persones que viuen experiències semblants ens ajuda a no sentir-nos tan soles i ens permet arribar a llocs on soles ens costaria molt més.

A les sessions dels tallers monogràfics de creixement personal, combinarem breus explicacions teòriques per donar un marc que ajudi a entendre més què és el que ens passa i exercicis individuals, en parelles o debats grupals que contribueixin a guanyar consciència.

La perspectiva amb què treballem és el treball de processos (psicologia orientada a processos) perspectiva de treball individual, relacional i grupal creada per Arnold Mindell.

Desenvolupament personal

Taller Drag King

Performar la masculinidad

4 días, 3h/sesión

Del 18 al 21 de julio, Sala Beckett acogerá un taller en profundidad por performar nuestra masculinidad a través del Drag King. Esta formación está dirigida a personas que se identifican como mujeres. Plazas limitadas, máximo 20 participantes.