Política de descomptes Escola Fil 2020-21

Si en el curs 2019-2020 vas participar en alguna de les nostres propostes formatives, et volem agrair la confiança. Si vas participar en algún mòdul o càpsula formativa:

  • T’oferim un5% de descompte en els cursos d’Introducció a la Facilitació de grups, el curs de gestió Democràtica i Cures en la modalitat anual, el curs de Lideratge Conscient i el curs online “L’art d’aprendre a tractar-se bé” adreçat a professorat.

Si vas participar en un curs d’Introducció a la Facilitació de grups:

  • Et descomptem la meitat de l’import de la matrícula del curs anual en facilitació de grups.

Si has fet el curs anual en facilitació de grups et descomptem la meitat de la matrícula del primer any del curs Triennal de facilitació de grups.

Si sou un grup de més de 3 persones de la mateixa organització, us descomptem del 5% quan us apunteu a una mateixa càpsula formativa i/o mòdul del curs de gestió democràtica o de “L’art d’aprendre a tractar-se bé” adreçat a professorat.

Si durant el darrer any vosaltres o la vostra organització heu rebut 4 o més sessions d’acompanyament de Fil a l’agulla, us descomptem el 5 % quan us apunteu a una càpsula formativa i/o mòdul del curs de gestió democràtica. Tanmateix podreu gaudir dels descomptes contemplats en els punts anteriors.

Aquests descomptes no seran acumulables i no s’apliquen a les sessions individuals (hores de treball personal: mentories, acompanyaments individuals i supervisions) vinculades a les diferents formacions que porten associat un treball individual.

D’altra banda, a Fil a l’agulla som conscients que aquesta crisi ha tingut un fort impacte econòmic en moltes persones i, buscant un equilibri entre fer-nos accessibles i ser sostenibles econòmicament, farem el possible perquè tothom qui ho vulgui, pugui participar de les nostres formacions. Si és el teu cas i la crisi ha tingut un fort impacte en la teva economia, posa’t en contacte amb nosaltres a escolafil@filalagulla.org

Torna a l'Escola Fil