L’art d’acompanyar | Xerrada gratuïta - Fil a l'agulla

L’art d’acompanyar | Xerrada gratuïta

Xerrada gratuïta a càrrec de Núria Mateu Almacellas de Fil a l’agulla

5 de juliol a les 17.30 h, online

El dimarts 5 de juliol a les 17.30 h oferirem la xerrada gratuïta online “L’art d’acompanyar. La potència del treball subtil i íntim de l’u a u” a càrrec de Núria Mateu Almacellascompanya de Fil a l’agulla. Aquesta activitat serà en línia, gratuïta i en catalàCal fer inscripció prèvia.

Entenem que fer acompanyament individual només té sentit si tenim en compte totes les qüestions estructurals, les dinàmiques de discriminació i els eixos d’opressió que generen patiment psicològic. Per això volem obrir una parcel·la per reflexionar conjuntament sobre la nostra pràctica professional en l’atenció individual, sigui en un marc terapèutic o d’acció social.

Volem posar llum a quin impacte tenen les nostres intervencions i opinions en les persones que atenem. Volem compartir el nostre enfocament amb perspectiva feminista basat en el Treball de processos i valorar la potència del treball subtil i íntim de l’u a u.

Núria Mateu Almacellas. Llicenciada en Psicologia i postgraduada en Cultura de Pau. M’he estat formant en la metodologia de Treball de Processos des del 2012 i darrerament estic buscant respostes en la teràpia narrativa i els enfocaments basats en el trauma. Soc terapeuta, formadora i facilitadora a Fil a l’agulla. La meua pròpia experiència en estats alterats i tot el que he après del moviment en primera persona en salut mental és la brúixola que em guia quan acompanyo a altres persones.

Inscriu-te aquí