Un any de COVID, i ara què? | Cicle de píndoles formatives

Som a les portes del primer aniversari del confinament. En aquell moment, al març de 2020, vam tenir clar que la situació era un repte global i que ens havíem de posar al servei del moment amb totes les nostres eines.

Ara, gairebé un any després, ens dirigim a vosaltres amb una nova proposta lligada al context. Les píndoles formatives “Un any de COVID. I ara què?” són una invitació a aturar-nos i fer balanç, i ho fem amb alguns aprenentatges nous i amb més pistes per seguir lidiant amb la incertesa que no s’acaba i que té pinta de quedar-se amb nosaltres una bona temporada.

Les píndoles tenen per objectiu seguir aprofundint amb els canvis que ja sabem que són necessaris i contribuir a fer que aquesta crisi no només sigui una tragèdia, sinó també l’oportunitat per caminar cap a un món més sostenible i amant de la vida.

Hem volgut oferir les píndoles a un preu reduït per fer-les més accessibles i que, alhora, ens permeti ser sostenibles. Si tot així tens dificultats per fer-la efectiva, posa’t en contacte amb nosaltres. Seran en format online i en castellà per tal de poder arribar al màxim de persones possible.