Seminari: “Worldwork” -Sanació i acció, dues cares de la mateixa moneda - Fil a l'agulla

Seminari: “Worldwork” -Sanació i acció, dues cares de la mateixa moneda

Seminari amb Gill Emslie de l’Institut de Treball de Processos  i Neus Andreu de Fil a l’Agulla 

Sanació i acció dues cares de la mateixa moneda. Una formació a ”Worldwork”

En aquests moments de la història, totes som necessàries. Hem d’anar a fons, enfrontar la dificultat i les nostres pors més profundes, així com la nostra ràbia i la nostra desesperança. Alhora, hem de prendre partit i emprendre accions per promoure canvis que facin la vida a la terra possible. No hi ha temps per perdre. Cal aprofundir i actuar.

Durant el seminari-retir oferirem, per una banda, experiències i eines per poder, de manera col·lectiva, anar a l’arrel de les experiències més difícils a través del ritual i la connexió amb la natura. I de l’altra, oferirem marcs que ens ajudin a creure en la necessitat de la nostra aportació al canvi i la nostra capacitat de fer-ho efectiu.

Per això és fonamental la comunitat i trencar l’aïllament. I és per això que aquest seminari està pensat en forma de retir a la natura per fomentar la connexió amb el grup i amb la pròpia naturalesa.

En aquest retir utilitzarem eines del Treball de Processos així com la inspiració d’altres mirades i paradigmes, de les nostres pròpies experiències de vida i les de les persones participants tot això amb el propòsit d’activar la saviesa que hi ha a nosaltres i la inspiració i la força necessària per posar-la al servei del bé comú.

Més informació i inscripcions.