Relacions obertes a l’amor en xarxa II [Càpsula formativa]

La crisi de la covid-19 i l’estat d’excepció ha donat protagonisme a l’imaginari de parella i la família tradicional, excloent a totes les altres realitats sexuals o formes de relacionar-nos que surten d’aquest rígid marc.

La parella monògama no és l’única entitat que ens dóna suport per a viure millor. Ho sabem. Però de vegades es fa difícil imaginar i construir altres possibilitats. Com construir comunitats i xarxes afectives que donin suport a les necessitats quotidianes. Què és important tenir en compte si formes part d’una parella i vols construir les relacions de forma més oberta? Què fer quan apareix algú que ve per quedar-se i es disparen pors a ser substituïda? Com negociem els espais d’intimitat? Com ​​comunicar-nos per organitzar-nos i donar-nos suport en lloc de per competir quan vénen situacions extremes com la del confinament?

És possible que et sentis atreta per aquestes preguntes però la idea de parlar-les en format grup et tiri enrere. En aquest espai seran benvingudes totes les formes de participar i totes les (no) experiències relacionades amb el tema.

Si vas venir a la primera càpsula i et ve de gust repetir, el contingut serà diferent.

Facilitadores: Sara Carro i Neus Andreu

Podeu llegir la normativa de matrícula en aquest PDF. Cal fer inscripció prèvia a través d’aquest formulari, i guardarem les places per ordre a mesura que us apunteu. El preu de la formació és de 50 euros. La càpsula s’impartirà de forma presencial a Barcelona (lloc per determinar) el 2 de juliol de 16 a 20 h.

 

Cartell Relacions obertes a l'amor en xarxa II