Presentació: Les cures a les comunitats. Com les posem en pràctica? - Fil a l'agulla

Presentació: Les cures a les comunitats. Com les posem en pràctica?

Dimecres 22 de juny de 18 a 19.30 h | Online i presencial al Local de Fil a l’agulla (Carrer de Sants 10). | Barcelona

El proper 22 de juny a les 18h i realitzarem la presentació del Manual de Cures per a les comunitats i l’eina d’autodiagnosi. Una guia per a reflexionar sobre els principals temes associats a les cures a les comunitats, donar una ullada cap endins i obtenir una primera diagnosi sobre el seu moment actual, detectant quines són les fortaleses i també on estan les principals dificultats i reptes, i, per tant, els espais d’aprenentatge i desenvolupament.

Inscriu-t’hi aquí! 

Aquesta activitat s’emmarca dins d’un cicle de jornades de reflexió sobre el projecte ‘Cap a un cohabitatge ecofeminista’, impulsades per les diferents cooperatives per a promoure els valors de l’ecologisme i el feminisme en aquesta modalitat d’accés a l’habitatge amb gestió comunitària.

Podeu consultar la resta de jornades aquí.

Aquest és un projecte intercooperatiu que es construeix en base a valors cooperatius com la transformació, la innovació social, la igualtat d’oportunitats, la inclusió, l’autogestió, la democràcia i el compromís amb la comunitat. S’emmarca dins la línia Projectes Singulars per al foment de l’economia social i del cooperativisme, del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.