Oferim títols participatius de Fil a l’agulla! - Fil a l'agulla

Oferim títols participatius de Fil a l’agulla!

A Fil a l’agulla llencem avui la campanya “Estem de filis!” amb l’objectiu d’aconseguir el finançament necessari per reformar el nostre nou local. La campanya ofereix 70 títols participatius de la cooperativa per valor de 500 € cadascun, amb un interès anual del 2 %.  Visita www.estemdefilis.org per a conèixer els detalls.

El local està situat al barri de Sants i és prou ampli per acollir tota la nostra activitat (sales per al servei terapèutic, les formacions de l’Escola Fil i les nostres oficines) i, a la vegada, per convertir-se en una llar per a l’equip, un lloc on poder tornar per sostenir-se i cuidar-se.  Millorant les condicions amb què treballem, també garantim poder seguir fent el que fem, aportant al món la nostra proposta transformadora.

Per aconseguir adaptar els espais al que necessitem, cal fer-hi una reforma integral. Això suposa una important inversió econòmica que no podem assolir soles. Aquesta reforma la farem amb la cooperativa d’arquitectes Celobert i la cooperativa de treballadores de la construcció La Paleta. Per fer front a la despesa, hem volgut fugir del sistema financer convencional i hem optat pel finançament ètic i col·lectiu.

Què és un títol participatiu?

Un títol participatiu és un model de finançament alternatiu que crida a la implicació social. La seva subscripció comporta la firma d’un contracte mercantil privat entre la persona subscriptora i Fil a l’agulla SCCL.  Mitjançant aquest compra, la persona fa un préstec a Fil a l’agulla pel valor del títol comprat, que li serà retornat passats 5 anys. La remuneració que oferim és del 2 % anual.

Què haig de fer per comprar títols participatius?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per continuar amb el procediment.

També ens pots escriure a info@filalagulla.org per consultar dubtes o per fer-nos arribar el teu interès en els títols participatius.

Consulta aquí l’extracte de condicions d’emissió de títols

Però… què vol dir estar de filis?

Fa poc vam descobrir, per sorpresa nostra, que existia una expressió amb la paraula filis (així ens denominem entre nosaltres dins l’equip) que feia molta justícia al nostre moment present:

Estar de filis.loc adv Estar en bona disposició d’esperit, de bon humor . (Enciclopèdia Catalana)