👣 Aturar-se és avançar, és el repte. 🎓 Nova oferta formativa pel curs que ve!

Iniciem la campanya de la nostra oferta formativa pel curs 2020-21 de l’Escola Fil en mig del procés de tornada a la “normalitat”. Tanquem aquest període de confinament més dur sent conscients que aquesta situació no ho canviarà tot. No som ingènues, sabem que el canvi social és lent, igual que les transformacions personals. El que sí que ha portat aquesta situació és llum i confirmació sobre alguns canvis necessaris, també de la seva urgència.

Cal aturar-se, i no per no fer res, sinó per fer altres coses o fer el que fem de manera diferent. Aturar-nos ens convida a la reflexió, a la introversió, a la innovació… ens ajuda a agafar noves sendes, nous modes de fer… aturar-se no és deixar de fer… aturar-se és avançar, avançar d’una manera més sostenible. Però no és fàcil, aturar-se és contracultural a occident, és per això, que suposa un repte. Buscar noves maneres de fer requereix espai mental i físic, noves eines i comunitat.

Des de Fil a l’agulla i l’Escola Fil posem a la teva disposició un catàleg de cursos, que són espais d’aprenentatge on aturar-se, on anar a fons a comprendre què fem i per què ho fem. Espais que promouen l’autoconeixement tenint present que el personal és polític. Espais en el que també busquem el sentit de fons, el que és transcendent que ens inspira individualment i col·lectivament. En les nostres formacions trobaràs plantejaments teòrics innovadors i útils per afrontar moments de crisi com l’actual, eines pràctiques aplicables per poder facilitar el canvi, i una comunitat d’aprenentatge que et donarà el coratge per atrevir-te a creure en la teva capacitat de crear un món millor.

Atura’t amb nosaltres, perquè aturar-se és avançar, aturar-se és el repte.

CONSULTA LA NOVA OFERTA FORMATIVA ESCOLA FIL 2020-21

Cartell Escola Fil 2020-21