Nova oferta Escola Fil 2021-22 i xerrada informativa - Fil a l'agulla

Nova oferta Escola Fil 2021-22 i xerrada informativa

No és moment d’embolicar la troca o, dit d’una altra manera, és moment de saber què i com fer-ho per desembolicar-la! Estira del fil!

La pandèmia i tot el que ha suposat en l’àmbit social, econòmic i emocional ha posat sobre la taula i al descobert moltes problemàtiques, vulnerabilitats i necessitats que demanden atenció i eines per poder convertir-les en transformació. Més que mai les organitzacions, les escoles, els col·lectius, les comunitats, les persones i les seves relacions necessiten suport i eines per pair tot el viscut generant noves maneres de relacionar-se, organitzar-se i viure en aquest món. Maneres que han de ser més sostenibles per força, ja no és cap secret que el planeta està en perill. 

Necessitem forjar formes de relació i de resolució de conflictes que surtin de les dinàmiques de guanyar-perdre i de dominació heteropatriarcal i que en canvi estiguin basades en l’ètica de les cures. I cal, també, entendre que aquestes són més eficients. És perquè no hi ha temps a perdre que necessitem més cura, més lideratge conscient, menys discriminació i més creativitat.

Enguany us oferim una àmplia oferta de formacions que com sempre us permetran aprendre nous enfocaments i marcs conceptuals vivencialment mentre us transformeu i fem xarxa. Formacions que us permetran aportar en aquest moment històric, allà on estigueu, transformació profunda i sostenible. Formacions que us ajudaran a no embolicar més la troca i, en tot cas, saber quins són els fils que heu d’estirar per desembolicar-la i començar així a teixir aquest altre món que ja no pot esperar.

 

20 de setembre | Xerrada informativa Escola 2021-22

El dilluns 20 de setembre a les 20 h oferim una xerrada informativa per explicar-vos la nova oferta formativa per al curs 2021-22 i on podreu aclarir els vostres dubtes. Serà virtual a càrrec de Neus Andreu. Cal fer inscripció prèvia aquí.

Us hi esperem!

 

Cartell Escola Fil 2021-22