Nou telèfon de suport emocional gratuït per a persones en primera línia del Covid-19

La crisi que estem vivint aquests dies ens porta a relacionar-nos amb aspectes de la vida, del món, dels vincles i de nosaltres mateixes que ens suposen reptes, de petites o grans dimensions.

Des de Fil a l’Agulla seguim amb el propòsit ferm d’acompanyar les persones a ser més qui són. Sabem que els moments de crisi porten dolor, pèrdua, incertesa, inseguretat… I també sabem que els moments de crisi, amb la delicadesa, la confiança, la compassió i la curiositat amb les que els mirem, són moments de profunda connexió amb la nostra naturalesa, sàvia i resilient.

Estem aquí, amb les ganes i la responsabilitat de compartir la nostra experiència i les nostres eines per ajudar a transitar aquests moments i sortir-ne reforçades.

Cartell Telefon CovidÉs per això que obrim un nou telèfon de suport emocional gratuït a persones en primera línia del Covid-19 per sumar el nostre coneixement i la nostra experiència a les iniciatives de suport que ja s’estan oferint. I ho fem perquè és un dret i un deure humà fer-nos costat en moments tan transcendents com l’actual, i perquè ens sentim amb la força i la tendresa per oferir aquest acompanyament.

En col·laboració amb l‘Institut de Treball de Processos, i el seu equip de professionals d’arreu de l’estat, oferim suport telefònic a:

  • Persones hospitalitzades i els seus familiars
  • Personal sanitari i assistencial que treballa a hospitals i residències de gent gran, persones que s’estan relacionant molt directament amb la mort

Telèfon: 625 748 734

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h i 16 a 20 h

Idioma: Català o castellà

Email: suport@filalagulla.org

 

 

 

 

 

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de:

Logos de Fil a l'agulla, Institut de treball de processos, La xixa