Metodologia per superar l’antigitanisme | Webinar gratuït

Dimecres 28 d’octubre, de les 18 a les 19.30 h, oferirem un webinar sota el títol “Metodologia per superar l’antigitanisme ” a càrrec de Silvia Agüero Fernández, gitana, mestissa i feminista. Aquesta activitat online, gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar, està emmarcada dins del Curs de facilitació triennal. 

En aquest taller, participatiu, sarcàstic i irònic, es plantejarà una contranarrativa a la història del Poble Gitano, per molts anys maltractat des de tots els àmbits, inclòs l’acadèmic. Volem aportar llum a un context social espanyol antigitano d’herència. A més de recórrer la història, es mostrarà l’estat actual de les dones gitanes i com s’ha anat creant aquest estereotip de submises, lladres, múrries, etc.

Silvia AgüeroSílvia Agüero és coautora del blog i associació pretendemosgitanizarelmundo.com i coautora també amb el seu marti Nicolás Jiménez del llibre Resistencias Gitanas que es publicarà en breu. Col·labora amb orgull a Pikara Magazine i al diari independent d’Aragó Arainfo. Forma part del Comité de Emergencia Antirracista creat al març de 2020. Però per damunt de tot, diu, “sóc mare”.

Activitat organitzada en el marc del Curs de facilitació triennal:

Logo Fil a l'agulla Transparent
Logo Institut de Treball de Processos