Mestres i docents confinades: eines per acompanyar el vessant emocional i la gestió de l’estrès

Xerrada gratuïta del passat dimecres 13 de maig amb Lídia Casanovas i Sara Carro, dirigida al col·lectiu de mestres i docents en confinament.

Com a mestres, docents, educadores i acompanyants del món educatiu portem ja un rodatge i un seguit de vivències amb relació a aquest període de confinament. Hem hagut de fer un canvi de l’atenció presencial a l’acompanyament online de manera sobtada. Aquesta situació és possible que us hagi impactat de diverses maneres, sovint estressants.

Volem oferir en primer lloc, un espai on donarem suport i un marc on situar la mateixa experiència viscuda durant aquest confinament. Som un col·lectiu què ens hem hagut de posar al servei, donant suport a infants, joves i famílies i aquest primer espai és per donar-nos suport una mateixa. A la segona part, oferirem algunes pistes sobre com és possible crear espais d’acompanyament emocional i contenció des d’aquest vessant online per tal que pugueu donar suport a les criatures i joves a qui acompanyeu.

Un espai on donar suport i situar l’experiència viscuda com a col·lectiu durant el confinament. També donarem pistes per l’acompanyament emocional en context online.

Segueix aquest enllaç per consultar altres xerrades del Cicle de xerrades del confinament: https://filalagulla.org/noticies/temps-de-confinament-amb-fil-a-lagulla/