La facilitació i els nous lideratges | Xerrada gratuïta amb Neus Andreu - Fil a l'agulla

La facilitació i els nous lideratges | Xerrada gratuïta amb Neus Andreu

Dimarts 16 de novembre de 19 a 20.30 h, la nostra companya Neus Andreu oferirà una xerrada gratuïta online sobre la facilitació i els nous lideratges, i sobre com aprendre a facilitar ens pot ajudar en la transició que el món necessita. Per seguir la xerrada cal fer inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.  Serà en català.

La facilitació que us proposem des de Fil a l’agulla no és neutral, està profundament posicionada i promou els lideratges i les actituds proactives davant el món que ens envolta. Està profundament compromesa amb posar fi a la cultura de la dominació de persones sobre persones i d’humans contra el medi. Vol també promoure una cultura en la qual no regni la impunitat, on les persones, els col·lectius i les institucions prenguem responsabilitat pels danys que causem i les injustícies a les quals contribuïm i les aturem. Al mateix temps, la facilitació que proposem inclou també l’elderatge i la democràcia profunda. Escolta totes les veus, també les injustes, les que no ens agraden, amb un afany de no reproduir formes de dominació en el propi intent de combatre-la. 

Això és un art que requereix aprendre a combinar la valentia de posicionar-se i ser transparent amb les pròpies visions i conviccions amb la profunda compassió cap a totes les experiències, punts de vista, sentiments i posicionaments. Tot plegat d’aquí poder trobar els camins que ens han d’ajudar a crear nous patrons relacionals (amb nosaltres mateixes, les altres i el món) que siguin sostenibles i que tinguin en el seu centre l’interés de protegir i promoure la vida.

En aquesta xerrada donarem les claus per aproximar-se a aquest art… Ens hi acompanyes?

Inscripcions aquí: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxlyWGXut45L-0JL_djqp7H2aKTkU23piiB4mL2bR8ZR9utA/viewform?usp=sf_link