“La crida era treballar sobre el lideratge, però me n’enduc consciència” - Fil a l'agulla

“La crida era treballar sobre el lideratge, però me n’enduc consciència”

Així tanquem la segona edició del curs de Lideratge Conscient

El passat dimecres vam compartir la darrera sessió de Lideratge Conscient, que va estar dedicada al mentoratge personal, a la gestió de l’estrès i al lideratge orientat a objectius.

Durant les cinc sessions que durava el curs, el grup s’ha consolidat com un espai de confiança on compartir un mateix llenguatge i construir plegades un nou camí en el seu lideratge. Tant és així que en la part de tancament de la sessió, totes han coincidit en com marxen i què se’n duen del curs amb Fil a l’agulla: la connexió amb una mateixa, la presa de consciència de processos interns i externs, l’acompanyament de les facilitadores i de les mateixes companyes, i la visió de no

Curs de lideratge conscient de Fil a l'agulla

Curs de lideratge conscient de Fil a l’agulla

ves formes de liderar allunyades de l’herència que fins ara ha dominat la nostra societat –sota el jou d’un lideratge convencional, patriarcal, colonial, autoritari, capacitista, capitalista i poc creatiu. “La crida era treballar sobre el lideratge, però me n’enduc consciència”, compartia a més una de les participants del curs.

 

Es tracta de la consciència de tot el que ha de deixar de ser i de tot el que poden ser les noves formes de liderar. La crida per a oferir aquest curs ha estat que el món necessita un nou tipus de lideratge, i per això el curs, adreçat a dones, persones trans, no binàries, lesbianes d’arreu i orígens diversos en espais de poder, tenia com a objectiu unir persones interessades a liderar de forma conscient i sostenible per a les seves vides i per la dels altres. I ha reunit persones tant del món empresarial, de l’economia social, de la política o dels moviments socials.

Des de Fil a l’agulla agraïm la rebuda d’aquesta segona edició i ens emociona construir juntes aquest nou lideratge amb persones que tenen la voluntat de posar el seu potencial al servei del canvi que transforma el món.