Jornades de reflexió: Som pobles o ciutat de vacances? - Fil a l'agulla

Jornades de reflexió: Som pobles o ciutat de vacances?

Dia: 18 de juny
Hora: 12:30h
Lloc: Corçà (Baix Empordà). Espai lliure en el marc del FESS Rural 2022

“L’impacte del turisme a l’Empordà i propostes per promoure el dret a l’habitatge”

En el marc del Festival d’Economia Social i Solidària rural 2022 que aquest any reivindica un turisme sostenible i conscient pensat des de les ruralitats, facilitarem un fòrum obert per escoltar totes les veus i ser més conscients de quins són els impactes del turisme sobre l’accés a l’habitatge, què ens porta a mantenir el model que tenim i quines iniciatives ja s’estan portant a terme des de diferents sectors per trobar alternatives.

Un acte coorganitzat amb el FESSRural.

 

Aquesta activitat s’emmarca dins d’un cicle de jornades de reflexió sobre el projecte ‘Cap a un cohabitatge ecofeminista’ i impulsades per les diferents cooperatives per a promoure els valors de l’ecologisme i el feminisme en aquesta modalitat d’accés a l’habitatge amb gestió comunitària. Podeu consultar la resta de jornades aquí.

Aquest és un projecte intercooperatiu  que es construeix en base a valors cooperatius com la transformació, la innovació social, la igualtat d’oportunitats, la inclusió, l’autogestió, la democràcia i el compromís amb la comunitat. S’emmarca dins la línia Projectes Singulars per al foment de l’economia social i del cooperativisme, del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.