Jornada gratuïta “Les cures i el cooperativisme”

El dimarts 16 de febrer de 12 a 14.30 h farem una jornada sobre cures al món cooperatiu amb la Neus Andreu i la Noemí Canelles.

Compartirem eines i reflexions al voltant de dos eixos:

– Quin és el retrat actual de les cures al món cooperatiu? Compartirem els resultats de la recerca realitzada amb més de 25 cooperatives que han participat en el projecte “Aprofundint en les cures a les cooperatives de treball”.  Aquestes cooperatives han analitzat el seu estat intern en l’àmbit de cohesió dels equips, lideratge, gestió de conflictes, organització interna… entre d’altres, i el conjunt de dades ens mostra les tendències, els punts forts i alguns reptes que l’economia solidària té per davant.

– Quina és la proposta de Fil a l’agulla per avançar en aquest tema? Presentarem els materials que hem creat al voltant de les cures: el vídeo “La urgència de les cures” i el Manual d’Autodiagnosi. Amb aquestes eines convidem a altres cooperatives o organitzacions a mirar cap endins i aprofundir en la seva sostenibilitat humana, mitjançant un punt de partida clar i engrescador.

La jornada es farà en català, en format en línia i és necessària inscripció a través d’aquest formulari.

Per a més informació: www.filalagulla.org/les-cures-a-les-organitzacions