Jornada de reflexió: Un canvi radical de mirada sobre l’habitatge - Fil a l'agulla

Jornada de reflexió: Un canvi radical de mirada sobre l’habitatge

Divendres 20 de maig de 17 a 19.30 h | Can Rahull, espai cultural i juvenil. | C/ Empordà, 30
Santa Maria de Palautordera | Barcelona

En aquesta jornada explorarem i compartirem sobre les diferents dimensions del cohabitatge amb perspectiva ecofeminista: Com es defineixen els espais comuns i els espais privatius, com s’inclou la sostenibilitat ambiental en els projectes; com es gestiona la dimensió relacional i humana amb la democràcia profunda, la cooperació i la gestió positiva del poder i dels conflictes; i, com es materialitza un nou model de convivència incloent pisos socials gràcies al finançament col·lectiu i l’aposta comunitària. Compartirem amb el projecte de Cooperativa feminista d’habitatge de La Renegài altres projectes de cohabitatge feminista del territori.

INSCRIPCIONS

Aquesta activitat s’emmarca dins d’un cicle de jornades de reflexió sobre el projecte ‘Cap a un cohabitatge ecofeminista’, impulsades per les diferents cooperatives per a promoure els valors de l’ecologisme i el feminisme en aquesta modalitat d’accés a l’habitatge amb gestió comunitària. Podeu consultar la resta de jornades aquí.

 

 

Aquest és un projecte intercooperatiu que es construeix en base a valors cooperatius com la transformació, la innovació social, la igualtat d’oportunitats, la inclusió, l’autogestió, la democràcia i el compromís amb la comunitat. S’emmarca dins la línia Projectes Singulars per al foment de l’economia social i del cooperativisme, del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.