‘Guerra a Ucraïna’: Xerrada amb Boris Sopko - Fil a l'agulla

‘Guerra a Ucraïna’: Xerrada amb Boris Sopko

El proper dilluns 14 de  març a les 18h oferirem la xerrada gratuïta i online “Guerra a Ucraïna” a càrrec de Boris Sopko, facilitador i col·laborador de Fil a l’agulla. L’activitat serà en línia, en anglès amb traducció al català i emmarcada dins del Curs de Facilitació triennal que coorganitzem amb l’Escola de Treball de Processos.

Cal fer inscripció prèvia.

En Boris Sopko és psicòleg, facilitador de grups i formador internacional en treball de processos. És natural d’Eslovàquia, viu des del 2014 a Barcelona i té connexions estretes amb Ucraïna: el seu pare ha viscut a prop de Lviv durant els darrers 15 anys i ensenya Treball de processos tant a Ucraïna com a Rússia. El seu coneixement i la seva experiència estan basades en el camp de la salut mental i especialment en el tema del trauma, tant el trauma transgeneracional com la repetició d’històries a nivell personal i col·lectiu. Com a europeu de l’est que viu a l’oest, té un profund coneixement de la dinàmica est-oest.

Des de la seva experiència, en Boris ens donarà una perspectiva històrica i real de la guerra que ens ajudarà a tenir una idea més clara i ajustada del que està passant i quins són els potencials escenaris de futur. També ens oferirà algunes reflexions i idees del que podríem fer com a ciutadanes i com a persones facilitadores.

INSCRIU-T’HI AQUÍ

La xerrada serà en anglès i serà traduïda per la Neus Andreu al català.