Estem de filis!!! Hem venut tots els títols participatius!!! - Fil a l'agulla

Estem de filis!!! Hem venut tots els títols participatius!!!

Milions de gràcies per donar-nos suport adquirint títols participatius de Fil a l’agulla!!! Fa just dues setmanes llençàvem al món una crida per aconseguir el finançament que necessitàvem per reformar el nostre nou local i estem aclaparades per la bona acollida que ha tingut. En 15 dies hem venut tots els títols participatius (70 títols de 500 € cadascun), un mes abans del previst, i hem rebut múltiples mostres de suport que ens fan mirar el futur amb més confiança i molt més acompanyades.

Les obres del local ja estan en marxa i podrem gaudir-ne a partir de principis de l’any que ve. Aquesta reforma la fem amb la cooperativa d’arquitectes Celobert i la cooperativa de treballadores de la construcció La Paleta.

El local està situat al barri de Sants i és prou ampli per acollir tota la nostra activitat (sales per al servei terapèutic, les formacions de l’Escola Fil i les nostres oficines) i, a la vegada, per convertir-se en una llar per a l’equip, un lloc on poder tornar per sostenir-se i cuidar-se. Millorant les condicions amb què treballem, també garantim poder seguir fent el que fem, aportant al món la nostra proposta transformadora.

Us seguirem explicant novetats!

Moltíssimes gràcies per tot el vostre suport! El somni del nostre propi local ja el tenim a tocar!