El curs d’introducció a la facilitació de grups 2019-20 arriba al seu final

El passat 9 de maig, el curs d’introducció a la facilitació de grups 2019-20 va arribar al seu final.

Aquest any el context que ens ha tocat viure ens ha portat per camins nous i inesperats. A la meitat del curs se’ns va creuar el trencall del confinament i hem hagut de rebuscar a la motxilla de la creativitat per continuar repensant-nos. Hem tingut l’oportunitat de comptar amb esperits aventurers que s’han obert a transitar pels camins de la facilitació en format online i juntes hem après que la profunditat dels aprenentatges i la intensitat de la connexió travessen pantalles. Gràcies a totes i cadascuna de les persones amb qui hem compartit viatge.

La Jenny, una de les participants, ens va fer arribar el seu agraïment en format de carta:

Núria, Sara i Laura;

Us escric perquè estic profundament agraïda per com heu gestionat aquest espai, especialment pel clima màgic que es crea en totes les sessions on sense conèixer en profunditat a les persones, s’aconsegueix una obertura de forma segura i respectuosa.

M’agrada moltíssim la forma que teniu de transmetre els coneixements, la vostra mirada, la vostra humilitat i autenticitat. La humilitat us fa ser grans referents per a mi.

Fa anys que em cridava molt l’atenció el treball de processos i tot i haver fet petites càpsules i fer temps que treballo amb grups, per fi em vaig atrevir a inscriure’m i m’emporto el millor regal: aprenentatges significatius que m’entravessen, em fan créixer i em fan replantejar-me a cada instant la intervenció social. Al terreny personal, m’he adonat que compartint els somnis significatius amb les persones amb qui somiava, hi havien connexions perquè a l’altra també li passava alguna cosa semblant i gràcies a això, hem pogut aprofundir en la nostra relació!

Crec en un món millor on les cures siguin les protagonistes, i on les persones es puguin expressar amb llibertat encara que sigui anti normatiu i amb el curs he sentit que no estic sola en aquests desitjos.

Moltes gràcies ! I… encara que estiguin prohibides….una abraçada!

Jenny

 

I amb tota aquesta bona energia, ens preparem per a una nova edició pel curs vinent!