Disponible la xerrada “Lideratge en temps de confinament i crisi” de Neus Andreu - Fil a l'agulla

Disponible la xerrada “Lideratge en temps de confinament i crisi” de Neus Andreu

Avui, 7 d’abril, la Neus Andreu ha fet una xerrada en obert sobre el lideratge en temps de confinament i crisi. La sessió ha estat retransmesa també per Youtube per aquelles persones que no han pogut entrar en directe a la sessió de Zoom. De mica en mica n’anem aprenent d’aquest nou món tecnològic que la mateixa situació ens ha portat. En total unes 170 persones han pogut seguir la xerrada i a totes volem agrair-vos tant l’assistència com les vostres aportacions en forma de preguntes i comentaris, ens ha servit per enriquir i aprofundir en molts aspectes.

La Neus ens ha volgut compartir també les seves impressions:

“Estar en una habitació parlant sense cap altra presència física que la meva pròpia, però, en canvi, sabent que 170 persones estaven escoltant les meves paraules, ha estat una experiència realment especial. El que m’ha xocat més ha estat el sentiment de connexió que he experimentat amb les persones assistents. M’ha semblat increïble sentir el caliu, la comunitat i tenir una sensació molt forta d’estar acompanyada. En aquests temps de confinament sentir la presència de la comunitat és més necessari que mai, gràcies per haver-me acompanyat a mi i a Fil a l’agulla aquest matí, haver confiat en la nostra proposta.

Espero de tot cor, que el que he compartit us sigui d’utilitat per a les vostres organitzacions i per a vosaltres. Espero que ajudi al fet que aquesta situació de crisi tan desconcertant, com a mínim, ens porti a orientar-nos millor amb relació a allò que és fonamental cuidar per garantir la sostenibilitat humana, econòmica i ambiental del planeta!”

Si voleu tornar a escoltar la xerrada, us la deixem aquí:

També us compartim aquest meravellós relat visual que una de les assistents, Delphine Boghos, ha dibuixat mentre escoltava la Neus:

Relat visual Delphine Boghos

 

Altres xerrades disponibles: https://filalagulla.org/noticies/temps-de-confinament-amb-fil-a-lagulla/