Diàlegs perifèrics, trobada sobre feminisme descolonial

El proper 27 de juny, de les 17 fins a les 19 hores, organitzem un espai de conversa anomenat “Diàlegs Perifèrics. Aprendre més dels feminismes descolonials”. Ho farem al local del Grup ECOS al carrer Bailèn 5, de Barcelona.

Ens trobarem amb les companyes de la Red de Migración, Género y Desarrollo, col·lectiu de feministes descolonials d’Àfrica, Àsia, Amèrica Llatina i El Carib, per a aprendre més del feminisme descolonial. A la primera part de la trobada elles ens compartiran la seva denúncia i anàlisi dels mecanismes d’opressió, per revalorar els sabers situats, reconèixer les genealogies feministes descolonials i fer visibles les seves accions de resistència.

Després obrirem un espai facilitat per dues sòcies de Fil a l’agulla per a poder parlar sobre què se’ns remou quan parlem d’aquests temes; com podem fer-hi més espai; què estem disposades a revisar-nos; com podem prendre més consciència de la reproducció quotidiana d’estructures racistes i reflexionar juntes sobre com podem transformar-nos.

L’entrada és lliure i no cal fer inscripció prèvia. Serà un format similar al dels Fòrums Oberts que hem organitzat en altres ocasions, com ara els de “Violències LGBTIQ+ internalitzades” o “Quina relació volem tenir amb la Terra?“. Us hi esperem amb moltes ganes! 

periferics