Deu anys cosint aprenentatges a Fil a l’agulla - Fil a l'agulla

Deu anys cosint aprenentatges a Fil a l’agulla

El pròxim 4 d’octubre celebrarem el desè aniversari de Fil a l’agulla! Serà a l’Ateneu Popular de Nou Barris (Barcelona) i esperem que vingueu per compartir amb nosaltres aquest dia tan especial. Serà l’oportunitat per rememorar els deu anys cosint aprenentatges de la nostra cooperativa. I per molts més! 

Cada any hi ha aniversaris, però les dècades tenen quelcom especial que ens fan reflexionar i voler fer més gran la celebració. A Fil a l’agulla complim deu anys en què hem estat cosint aprenentatges, teixint complicitats, sorgint ferides i brodant èxits. Són els primers deu anys de la nostra cooperativa que, per descomptat, volem que siguin molts més.

Per celebrar-ho dins i fora de la cooperativa, estem organitzant una festa per principis d’octubre. Serà el divendres 4 d’octubre, a partir de les 18:30 hores a l’Ateneu Popular de Nou Barris. Ens agradaria molt que vinguéssiu amb nosaltres a compartir un vespre i una nit molt emotius per les companyes que conformem Fil a l’agulla. Per assistir, cal que ompliu aquest breu formulari. Moltes gràcies! Necessitem tenir molt acotada la quantitat de persones que assistiran per raons d’aforament.

La festa començarà a la tarda, amb una benvinguda i obertura de l’acte de celebració. A les 21 hores volem fer un brindis amb vosaltres al bar de l’Ateneu. Després, a partir de les 22 hores tenim una sorpresa preparada pel concert. No us podem avisar encara de qui tocarà, però és una persona amb una sensibilitat molt bonica i amb qui ens fa molt felices poder comptar. Perquè la gresca no acabi, tindrem PD.

Tenim ganes de recordar juntes els inicis, rememorar els camins que hem recorregut, agrair a les persones que ens acompanyen i ens han acompanyat, explicar-vos què ens emociona de cara al futur i què ens emportem d’aquests deu anys de cooperativisme. Amb projectes que ens il·lusiona iniciar i continuar. Deu anys que són el pròleg de molt de camí pel davant.