Deixa de ser un problema, sigues part de la solució! - Fil a l'agulla

Deixa de ser un problema, sigues part de la solució!

El món d’avui necessita que els homes cisgènere facin un pas endavant fent un pas enrere. Tens l’oportunitat de contribuir a la transició que el món avui necessita a través de conèixer la teva pròpia violència i transcendir-la i adquirint noves eines per exercir un lideratge conscient i igualitari.
Si ets un home cis amb ganes d’aprofundir en el reconeixement dels teus privilegis, la teva violència i vols assumir-ne la responsabilitat, t’oferim un seguit de formacions que et donaran suport en aquest camí. T’hi esperem! 
  • Càpsula de feminisme per homes: La violència i els homes (Online). 2 de desembre de 17 a 20 h. Entendrem més a fons què és la violència masclista, com i quan l’exercim, què podem fer per deixar d’utilitzar-la i com posicionar-nos davant la violència masclista que exerceixen altres. PLACES EXHAURIDES. 
  • Càpsula de no-lideratge per homes. (Online)  20 de gener de 17 a 20 h. Aquest és un curs dirigit a homes cisgènere que vulguin transformar el seu lideratge fins al punt que obrin la porta a deixar-lo anar i a donar suport perquè la resta de persones que no són homes-blancs cisgènere el puguin entomar. Volem donar suport a aprendre a fer un bon ús dels privilegis, ajudant a utilitzar-los al servei del bé comú i de l’empoderament de les persones i comunitats.  Creiem que aquest és el pas que de forma inevitable ha de fer el món per poder sobreviure. INSCRIPCIONS OBERTES
  • Càpsula de feminisme per a homes (Cardedeu).  El 17 de març de 17 a 20 h. Entendrem més a fons què és la violència masclista, com i quan l’exercim, què podem fer per deixar d’utilitzar-la i com posicionar-nos davant la violència masclista que exerceixen altres. INSCRIPCIONS PRÒXIMAMENT
  • Curs d’aprofundiment al feminisme per a homes. 29 i 30 d’abril i 13 i 14 de maig de 2022. Formació residencial. Un curs de major profunditat que ens permetrà endinsar-nos més en el procés de responsabilització i de consciència que la nostra societat i el món sencer necessita que facin els homes cis-gènere. I no només per aturar la violència masclista, sinó també per acabar amb el racisme i altres formes de dominació i opressió derivades del patriarcat. INSCRIPCIONS PRÒXIMAMENT.