Conclou el cicle de xerrades “Temps de confinament amb Fil a l’agulla”

Amb l’arribada de la Fase 1 i el progressiu desconfinament, sentim que és moment de posar final al cicle de xerrades en Temps de Confinament de Fil a l’agulla i encarar també nosaltres aquesta nova etapa plena de reptes i oportunitats.

Han estat 9 setmanes intenses durant les quals hem pogut oferir 17 xerrades gratuïtes, un total de 28 hores de formacions dirigides al món educatiu, organitzacional i de creixement personal, amb professionals i companyes de dins i fora de la cooperativa i amb més de 1.300 persones assistents. La majoria de les sessions estan gravades i les podreu visualitzar sempre que vulgueu al nostre canal de youtube.

Gràcies per deixar-nos entrar aquestes estones a casa vostra, per compartir aquests moments d’aprenentatge i per totes les mostres de suport, agraïment i apreci rebudes. Aquesta experiència, en el seu conjunt, ens ha ajudat molt a trobar el nostre lloc en aquests moments de crisi.

Però no tot s’acaba aquí! Els reptes continuen i seguirem donant suport des d’altres llocs a les necessitats del moment: més xerrades, nous continguts, noves formacions, etc.

Seguim en contacte!