Compartim el vídeo de “Famílies amb criatures confinades: Crisi o oportunitat?” - Fil a l'agulla

Compartim el vídeo de “Famílies amb criatures confinades: Crisi o oportunitat?”

Dimecres 8 d’abril la Lídia Casanovas i la Núria Danès, sòcies de Fil a l’agulla, obrien un espai virtual per a famílies amb criatures confinades per poder compartir i donar alguns claus per viure aquests moments en clau d’oportunitat, tot i les dificultats del dia a dia del confinament.
Ens comparteixen la seva experiència amb aquestes paraules:
La situació actual de confinament ens presenta molts reptes, i un d’ells és la convivència dins les nostres llars. Creix la intensitat en les relacions familiars, i en el cas de la xerrada d’avui, en les famílies amb criatures. Seguim necessitant sostenir a les nostres criatures i a nosaltres mateixes. És sens dubte, un gran moment de repte.
Hem volgut oferir algunes reflexions entorn la gestió de les emocions, la relació amb els infants i la cura de les necessitats individuals i col·lectives dins la família. També hem volgut posar consciència sobre la diversitat de privilegis i com poder posar-los al servei. Confiem que hagin sigut d’utilitat i ens permetin seguir buscant noves formes creatives per donar resposta als reptes emergents.
Per nosaltres ha estat un gran plaer sentir comunitat, una comunitat de llars amb infants compartint dificultats i oportunitats.
Pers si et vas perdre la xerrada, la compartim aquí:

Una de les participants, Delphine Boghos, en va recollir les idees clau en aquest relat visual:

Relat visual Delphine Boghos - Famílies confinades

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altres xerrades disponibles: https://filalagulla.org/noticies/temps-de-confinament-amb-fil-a-lagulla/