Com podem créixer en consciència i amb la diversitat? | Sessió informativa - Fil a l'agulla

Com podem créixer en consciència i amb la diversitat? | Sessió informativa

Els canvis que estan per venir i que, de fet, ja estan aquí, demanen formes d’organització i de fer determinats per lideratges ferms, eficients, valents i compartits; i reclama persones capaces d’estar connectades i saber llegir el moment, prenent decisions i camins que vagin en consonància amb els processos vitals i històrics.

Des de l‘Escola Fil, oferim la quarta edició del Curs triennal de facilitació de grups. Una formació que va dirigida a persones que treballen en la facilitació de grups, la gestió de conflictes, l’acompanyament emocional i de grups, en l’àmbit comunitari, la participació ciutadana, l’educació, el desenvolupament organitzacional, el canvi social, etc. És una formació d’aprofundiment i requereix que les persones hagin tingut un contacte i coneixement previ amb el Treball de Processos.
A la nostra web trobareu desglossada tota la informació del curs.

Per a totes aquelles persones interessades en el contingut i el plantejament del Curs triennal de Facilitació de grups, ens podrem trobar el proper dimecres, 19 d’octubre, a les 18 h de forma online a una sessió informativa amb la Mireia Parera, formadora, i facilitadora de Fil a l’agulla.

Inscriu-t’hi aquí!

Cartell del curs triennal

Aquests estudis són una coproducció de Fil a l’agulla i l’Escola de l’Institut de Treball de Processos i Democràcia Profunda.