Busquem cooperatives de treball amb ganes d’incorporar-hi les cures

Com és la vida interna de la vostra organització? Us interessa aprofundir més en la manera de liderar-la, en el benestar dels equips? Voleu repensar les eines que teniu per gestionar conflictes, repartir la feina o reduir l’estrès? Us preocupa la diversitat dins la vostra cooperativa?

Des de Fil a l’agulla fa més de 10 anys acompanyant organitzacions per fer-se aquestes i altres preguntes, amb la finalitat d’arribar a ser organitzacions profundament democràtiques i compromeses amb el benestar individual i col·lectiu.

 “Aprofundint en les cures a les cooperatives de treball” és un nou projecte que engeguem amb el suport de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i al qual us convidem a participar:

  • Posem a la vostra disposició un Manual i una Eina d’Autodiagnosi per tal de fer un procés de reflexió sobre l’estat de les cures a la vostra cooperativa. Nosaltres us retornem els resultats de l’Eina d’Autoavaluació que heu d’omplir, i us donem pistes per l’anàlisi de les necessitats de la vostra organització. (Acció gratuïta)
  • Acompanyem cooperatives per fer aquest procés de reflexió, que inclou la diagnosi de l’estat de les cures, així com possibles intervencions (formació, facilitació, assessorament) derivades de la diagnosi. Ho fem mitjançant sessions d’anàlisi per tal d’identificar els vostres punts forts i febles i donar-vos suport en la incorporació de les cures. (Aquest acompanyament està parcialment subvencionat).

El Manual i l’Eina d’Autodiagnosi estan disponibles per totes les cooperatives que ho sol·liciteu. Per l’acompanyament realitzarem un procés de selecció amb les candidatures rebudes fins al 14 de juny de 2020, i ens posarem en contacte amb vosaltres (el cost per la cooperativa pot oscil·lar entre 470 i 1.700 € en funció del volum de la cooperativa i la complexitat de la intervenció prevista, quan el preu real de la intervenció sense subvenció estaria entre  1.420 i 5.100 €).

Us interessa participar en aquest projecte?Ompliu aquest formulari.

Si teniu dubtes o voleu més informació, us convidem a la xerrada gratuïta online “Les cures a les organitzacions”, dijous 4 de juny a les 17 h. Parlarem d’aquest projecte i d’altres temes relacionats amb les cures.

Per inscriure’t a la xerrada gratuïta, omple aquest formulari

 

Amb el suport de:

Logo Federació Cooperatives Treball