L’educació ens necessita empoderades! Nova edició de la formació Mestres i educadores empoderades - Fil a l'agulla

L’educació ens necessita empoderades! Nova edició de la formació Mestres i educadores empoderades

Mestres i educadores empoderades és un programa pensat per reforçar les capacitats, la motivació i la presa de consciència en persones dedicades al món educatiu. Concretament, aporta eines per afrontar els reptes diaris de la tasca com a educadora o mestra i, també, per millorar el treball en equip, permet conèixer-se millor a una mateixa, desenvolupar les capacitats de lideratge i enfortir el propi camí de les professionals en el món de l’educació.

La importància que dóna el programa a l’autenticitat personal en el rol de docent o educadora és una característica diferenciadora d’aquesta proposta formativa, que Fil a l’agulla va importar a Catalunya dos cursos enrere i que revalidem amb una tercera edició.

L’Institut de lideratge Grundkraft va idear el programa a Suïssa l’any 2008 i, a dia d’avui, està implantat a països ben diversos, com Alemanya, Eslovènia, Grècia o Sud-Àfrica.

A diferència de la majoria de formacions adreçades a professionals de l’educació, Mestres i educadores empoderades s’interessa i parteix de l’experiència personal de les i els participants. És aquest valor i centralitat de les vivències personals el que ha despertat l’interès de moltes professionals pel programa.

foto-video-metres-empoderades

La tercera edició del programa, en horari de matins, està especialment pensada per educadores i educadors de projectes de suport educatiu i de lleure infantil i juvenil, de centres oberts, d’espais de trobada o de dinamització de carrer, sense resultar menys útil a mestres de primària i professorat de secundària que tinguin la motivació d’adquirir noves eines i desenvolupar-se amb més consciència en el repte diari d’educar.

Continguts i dates: 

20 de gener: Visió personal i direcció bàsica en l’educació

10 de febrer: El meu posicionament

3 de març: Camp, rol i persona

24 de març: Rang, privilegis i lideratge de l’aula

21 d’abril: Desenvolupar una actitud de benvinguda

5 de maig: Recursos, sancions i conflictes

19 de maig: Empoderades dins els equips i les organitzacions

Consulta tota la informació al programa de la formació. 

El dia 2 de desembre organitzem una sessió de presentació (gratuïta) a les 10h al casal de Barri Folch i Torres (c/Reina Amàlia, núm. 31, Barcelona)

Horari:

Divendres de 9:30h a 13:30h

Lloc:

Barcelona (pendent de determinar)

Preu:

300 € curs + 40 € manual

Inscripcions obertes!

Per demanar més informació, escriu-nos a info@filalagulla.org.