Passem del desig a l’acció! Nova edició del curs Eines de teatre de les oprimides - Fil a l'agulla

Passem del desig a l’acció! Nova edició del curs Eines de teatre de les oprimides

L’Escola de Teatre de les Oprimides de Barcelona obre les portes del curs amb la segona edició del projecte Eines de teatre dels i les oprimides: del desig a l’acció. En aquest curs Fil a l’Agulla, La Xixa Teatre i Nus Teatre i Acció Social unim les nostres trajectòries per oferir en comú un espai per assajar com transformar la realitat.

El teatre de les oprimides ens convida a reflexionar sobre les opressions que ens envolten, des del cos i de manera creativa, per buscar col·lectivament accions que ens facin més lliures. És una eina poderosa per representar i fer visible la realitat, construïda sobre una estructura de desigualtats i violències, i veure què podem fer per canviar-la.

cartell-teatre

Eines de teatre dels i les oprimides: del desig a l’acció és una ocasió per a les persones que busquen un espai creatiu col·lectiu, tant si són activistes com si volen adquirir eines per sortir del discurs i passar a l’acció.

El curs també procurarà aprenentatges de valor a les persones que treballen, de manera formal o informal, en el món de l’educació, la cultura, el treball social o la divulgació i tenen ganes d’adquirir eines per aplicar-les al seu àmbit professional.

Tinguin experiència prèvia en tècniques de teatre de les oprimides o vulguin entrar-hi en contacte per primer cop, les persones que busquen un espai on compartir les idees i desenvolupar les seves capacitats creatives en grup, tenen en aquest projecte l’oportunitat de fer-ho i aprendre noves eines per a l’apoderament individual i col·lectiu.