Comencem els tallers de creixement personal explorant la gelosia i l’estrès - Fil a l'agulla

Comencem els tallers de creixement personal explorant la gelosia i l’estrès

El que ens passa a cadascú de nosaltres és únic i, al mateix temps, no tant. Per això, poder-ho compartir amb altres persones que viuen experiències semblants ens ajuda a no sentir-nos tan soles i ens permet arribar a llocs on soles ens costaria molt més.

A les sessions dels tallers monogràfics de creixement personal, combinarem breus explicacions teòriques per donar un marc que ajudi a entendre més què és el que ens passa i exercicis individuals, en parelles o debats grupals que contribueixin a guanyar consciència. La perspectiva amb què treballem és el treball de processos (psicologia orientada a processos) perspectiva de treball individual, relacional i grupal creada per Arnold Mindell.

Gelosia 

Quin patiment, la gelosia! Està bé sentir-la? és natural? o no n’hauríem de sentir? La gelosia pot ser molt dolorosa i també pot ser una forma de saber més de nosaltres, de les nostres relacions, dels nostres somnis, i ajudar-nos, així, a desenvolupar el nostre potencial.

Divendres 18 de novembre

De 17:00 a 19:30h

Terapeutes: César Fernández i Mireia Parera

Estrès 

No tinc temps de res! He d’organitzar-me millor, no és suficient, no puc dir que no, haig de fer més, no puc més… Moltes de nosaltres vivim sota pressió i exigència constants. L’estrès ens pot ajudar a aconseguir objectius, però també ens pot generar molta insatisfacció i desconnexió d’altres parts de nosaltres que també necessitem. Explorarem amb curiositat la pressió, d’on ve i com hi podem dialogar. Utilitzarem l’estrès per connectar amb aspectes de nosaltres que no van al mateix ritme.

Dilluns 19 de desembre de 2016

De 17:00 a 19:30h

Terapeutes: César Fernández i Anna Espadalé

Condicions dels tallers: 

Nombre de persones: màxim 8

Durada: 2 hores i 30 minuts

Preu: 40 euros per persona

Lloc: carrer Casanova, 94, 2n 1a, Barcelona

Inscriu-te!  Les inscripcions es tancaran una setmana abans de la sessió.