El gènere es performa! Taller drag king - Fil a l'agulla

El gènere es performa! Taller drag king

Un taller drag king pot ser una experiència que canviï la teva percepció del món. És un espai en què les certeses que hem construït al llarg de la nostra vida sobre què és ser home i què és ser dona, es remouen.

En diem taller, però participar-hi és formar part d’un ritual col·lectiu amb un gran potencial transformador.

El taller consta de quatre blocs:  En el primer, ens coneixerem, crearem un espai de confiança que ens permeti experimentar lliurement i explorarem amb algunes tècniques teatrals on som en relació al gènere, quines són les preguntes que tenim en aquest moment i on sentim incomoditats.

En el segon bloc, farem les primeres proves de roba i sortirem al carrer per observar la performativitat del gènere.

El tercer bloc el farem servir per fer la performance drag i, finalment, el quart bloc l’utilitzarem per fer la integració de l’experiència, que cada persona viu de manera diferent, amb l’element compartit de descobrir-nos una mica més.

Data: del 6 al 9 de juny de 2016

Lloc: Espai Francesca Bonnemaison (Barcelona)

Preu:  135€

Horaris: Cada dia de 17 a 20h

Inscriu-t’hi!

+ info: sara@filalagulla.org