T’apuntes a tastar el programa ‘Mestres empoderades i empoderats’? - Fil a l'agulla

T’apuntes a tastar el programa ‘Mestres empoderades i empoderats’?

En el taller introductori oferirem un espai vivencial on poder practicar algunes dinàmiques i exercicis dels que proposem al programa ‘Mestres empoderades i empoderats’, per ajudar-vos a decidir si voleu seguir amb la formació anual.

Quan? el 15 d’octubre, de 10h a 12h

On? al Casal de Barri Folch i Torres (c/Reina Amàlia, 31, al barri del Raval de Barcelona)

És gratuït? Sí!  Per fer la sessió tastet, però, has d’enviar-nos un correu quan abans millor! Escriu a lidia@filalagulla.org per demanar plaça o més informació.

L’educació ens necessita empoderades! La nostra proposta

La metodologia i el contingut del curs ‘Mestres empoderades i empoderats’ busquen que les i els professionals de l’educació connectin amb les pròpies potencialitats i capacitats i donar-los suport en la tasca educativa del dia a dia.

La formació també dóna sortida a les capacitats relacionades amb el lideratge de les aules, els equips i per a la convivència en les organitzacions i les escoles. El programa s’adreça tant a professionals de l’educació formal, com a educadors i educadores en contexts diversos.

Fil a l’agulla és l’organització que implementa a Catalunya el programa ‘Mestres empoderades i empoderats’, ideat originàriament a Suïssa, l’any 2008, per l‘Institut Grundkraft. Des d’aleshores, s’ha multiplicat i s’està duent a terme en contexts educatius d’arreu del món. Nosaltres tenim ganes de donar-lo a conèixer a l’entorn educatiu català i estendre’l entre les seves mestres i educadores.