Mòdul 3: Estètica de l’oprimit. 16 i 17 d’octubre! - Fil a l'agulla

Mòdul 3: Estètica de l’oprimit. 16 i 17 d’octubre!

Ja estan obertes les inscripcions del mòdul 3: Estètica de l’Oprimit.

Es tracta d’un curs intensiu en el que ens endisarem en les tècniques de l’Estètica de l’Oprimit, donant així espai a la part més plàstica del Teatre de l’Oprimit. Reflexionarem sobre com ens podem re-apropiar dels mitjans estètics i de la relació que té l’art i els processos creatius amb el nostre propi procés “d’empoderament personal i col·lectiu”. 

Oferirem un espai formatiu tant per a les persones que coneixen l’eina del teatre de les oprimides com també per a les que no han practicat mai aquest mètode, amb la voluntat de donar suport i aplicar aquestes tècniques en els col•lectius o grups amb els que ja estigueu treballant.

El teatre dels Oprimits i les Oprimides és un mètode estètic –sistematitzat pel dramaturg brasiler Augusto Boal- composat per jocs, exercicis i tècniques teatrals que tenen com a objectiu humanitzar la humanitat. El TO ofereix a les ciutadanes els mitjans estètics per a analitzar el seu passat, en el context del present, per a crear el seu futur, enlloc d’esperar-lo passivament. El Teatre de l’Oprimit i les Oprimides és un mètode de diàleg comunitari, un assaig per a transformar la realitat.

Dies: 

16 i 17 d’octubre de 2015

Horaris:

Divendres tarda de 16:00 a 20:00

Dissabte de 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 19:30

Lloc:Ateneu l’Harmonia de Sant Andreu (Barcelona)

Facilitadores/formadores:

Lídia Casanovas i Joana Bou

Preu:

135 Euros (inclou l’inscripció i el material que utilitzarem)

Inscripcions: aquí

Necessitem un mínim de 10 persones per tirar el curs endavant.

+ info: lidia@filalagulla.org