CURS ANUAL DE FACILITACIÓ DE GRUPS 2015-16 - Fil a l'agulla

CURS ANUAL DE FACILITACIÓ DE GRUPS 2015-16

Organitzem una tercera edició del curs anual de facilitació de grups, amb el suport de l’Escola de l’IGOP (Institut de Govern i Polítiques Públiques) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquesta formació se centra en el desenvolupament d’habilitats i metahabilitats útils per a la facilitació de grups des de la perspectiva del Treball de Processos (o la Psicologia Orientada a Processos), desenvolupada per Arnold Mindell, conjuntament amb els seus col•legues.

El principi més important del Treball de Processos és la democràcia profunda, que parteix de la base que el mateix grup té ja la saviesa necessària per trobar el seu propi camí. Només cal tenir l’habilitat d’apreciar i incloure les diferents idees, les actituds i les parts presents en el grup.És especialment important percebre i incloure les actituds, idees, sentiments que estan normalment més marginades dins la cultura del grup.

Per poder facilitar aquest camí, cal ser capaç de notar els senyals subtils, romandre present en situacions de tensió, ser capaç de facilitar conflictes relacionals i processos individuals i tenir la capacitat de treballaren un mateix alhora que es facilita el grup.

Cursar la formació anual de facilitació de grups de Fil a l’agulla pot ser el pas previ a l’accés a la formació completa en Treball de processos organitzada per l’Institut de Treball de processos.

El vídeo de la primera edició et permetrà fer-te una idea de l’esperit, els continguts i la metodologia del curs!

Programa del curs de facilitació anual 2015-16

CURS COMPLET, JA NO QUEDEN PLACES PER L’EDICIÓ D’ENGUANY!

 

Per a inscriure’t omple, la fitxa Les inscripcions estan obertes fins el 15 d’octubre + info: info@filalagulla.org