Tens ganes de fer un curs amb nosaltres durant el 2015-16? - Fil a l'agulla

Tens ganes de fer un curs amb nosaltres durant el 2015-16?

Estem molt satisfetes (i sorpreses i commogudes) per la gran acollida i l’interès que han despertat els cursos que hem programat durant aquest any. És un privilegi per nosaltres poder formar en el que més ens agrada, transmetre perspectives, metodologies i eines en les que tant creiem i que ens semblen tan útils, compartir maneres de veure el món, les persones, els grups, les relacions i cocrear experiències grupals que siguin significatives i ens facin créixer.

Hi ha moment màgics i impagables en les formacions que ens omplen d’energia i de sentit…les mirades atentes i interessades en allò que estem dient, l’escolta profunda de qui està fent moltes connexions, les emocions dels que ressonen amb el que proposem  i senten que estem posant paraules a allò tantes vegades viscut o pensat, les preguntes que ens fan qüestionar-nos i aprendre encara més sobre el que estem compartint, les mirades dels qui es coneixen una mica més a partir dels nostres exercicis i experiències, el feedback, l’apreci, l’agraïment…

Per tot això i molt més volem seguir…

A principis de juny obrirem inscripcions de tots els cursos que oferirem durant el  2015-16. Perquè hi pugueu anar pensant els que tenim programats són:

Curs anual de facilitació de grups (3a edició)

Curs d’introducció a la facilitació de grups (Barcelona i Girona)

Curs anual de teatre de l’oprimit: el camí del jòquer (2a edició)

Mestres empoderats/es (2a edició)

Taller drag King Barcelona …

A partir del proper mes podreu trobar aquí el programa amb tota la informació!

Moltes gràcies per tenir tant d’interès en el que proposem! 🙂