TALLER DRAG KING-QUEEN A OLOT! - Fil a l'agulla

TALLER DRAG KING-QUEEN A OLOT!

Has pensat que seria diferent si fosis llegit com un home? com et miraria la gent? Qué canviaria? seria diferent anar pel carrer? Tens ganes de participar en una experiència per qüestionar tot allò que saps sobre el gènere femení i masculí? Durant tres dies crearem un laboratori on poder experimentar amb els codis del sistema sexe/gènere. T’animes?

Aquesta vegada el taller serà a Olot! Tenim moltes ganes de poder descentralitzar aquesta experiència i portar-la cap a terres gironines. Per suposat, la gent de Barcelona i altres indrets hi esteu convidadíssims/es!  Estem pensant maneres de poder gestionar el tema del dormir.

Preu: 100€

Lloc:Olot (espai per confirmar)

Dates i horaris: 26, 27 i 28 de juny

Divendres  26 de 17:30 a 20:30

Dissabte 27 de 10:30 a 14:00 i de 16:00 a 19:00

Diumenge 28 de 10:30 a 13:30

Dissabte després del taller us convidem a sortir amb el grup de kings a l’espai públic. Qui en tingui ganes que es reservi el vespre!

Per inscriure’t clica aquí (la data límit és el 25 de maig)

Si vols saber més sobre el taller, aquests són els vídeos de les edicions anteriors fets per en Marco Mura: