ELS SÍMPTOMES CORPORALS I LA SEVA RELACIÓ AMB EL TREBALL GRUPAL I COMUNITARI - Fil a l'agulla

ELS SÍMPTOMES CORPORALS I LA SEVA RELACIÓ AMB EL TREBALL GRUPAL I COMUNITARI

En el marc del segon any del curs anual de facilitació de grups us proposem un mòdul obert a totes les persones que hagin tingut contacte amb el treball de processos i tinguin ganes d’aprofundir en aquest àmbit:

Els síntomes corporals i la seva relació amb el treball comunitari i grupal

Divendres i dissabte 24 i 25 d’abril 

Els símptomes corporals molesten, pertorben, fan por i ens limiten. No ens agraden, volem lliurar-nos-en. A vegades, ens en podem desfer,  altres vegades els símptomes tornen amb més força o noves formes. Els veiem com a part de la nostra vida com a persones. Durant el mòdul ens mirarem els símptomes corporals des de un altre punt de vista. Els mirarem des de la perspectiva del Treball de Processos, com experiències potencialment significatives. Enlloc de veure’ls com a enemics els explorarem com a potencials aliats. Els símptomes corporals ens pertanyen com a persones però no només: les nostres famílies, comunitats, organitzacions i el món en general influencien el nostre cos.

Des d’aquesta mirada veurem els símptomes corporals com a possibles aliats que contenen informació per resoldre alguns dels problemes de les nostres comunitats, grups o famílies.

Facilitadors/es:

Neus Andreu

Llicenciada en dret i formada en resolució de conflictes. Facilitadora i terapeuta. Actualment està cursant la Diplomatura en Treball de Processos al Regne Unit. Té més de 10 anys d’experiència en la formació de formadors /es en diverses àrees. Té trajectòria i passió per la facilitació de grups, especialment quan aquests es troben en situacions difícils i delicades.

Boris Sopko

Facilitador, psicòleg i psicoterapeuta. Diplomat en Treball de Processos al Regne Unit. Compta amb més de 15 anys d’experiència professional treballant amb persones, parelles i grups. Ha format i facilitat grups a Eslovàquia, República Txeca, Suïssa, Espanya i el Regne Unit. A Eslovàquia està involucrat en un projecte de mediació entre la comunitat gitana i la majoria i també en la facilita ció d’Open Forums centrats en temes polítics i socials.

Horari: 

Divendres de 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 19:00

Dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 18:00

Lloc:

Seu de l’Escola de l’IGOP

Passeig Urrutia, 17 08042 Barcelona

Preu: 140 €

Idioma del curs:

El curs s’impartirà en català i també en anglès amb traducció al català

Inscriu-te aquí!